O nama

Naša povijest

Osnovani 2001. godine, mi smo lider u industriji usmjeren na kvalitetu u isporuci teško dostupnih, dugotrajnih vremenskih rokova, isteka životnog vijeka (EOL) i zastarjelih elektroničkih komponenata. Naš odjel za osiguranje kvalitete i vlastiti laboratorij prepoznati su kao jedan od lidera u industriji za naš program ublažavanja krivotvorenja. Proces inspekcije koji slijedimo za sve proizvode temelji se na trenutnim industrijskim standardima.

Radeći godinama u industriji neovisnih elektroničkih komponenata, naš izvršni direktor - JC Lee shvatio je da je mnogim neovisnim distributerima više stalo do dna nego do kvalitete komponente ili zadovoljstva kupca. 2000. godine JC Lee uvidio je neposrednu potrebu za neovisnim dobavljačem kojeg vode kupci i kroz viziju stvorio je distributera koji se mogao usredotočiti na potrebe kupaca, a kvalitetu i zadovoljstvo kupaca stavljati na prvo mjesto. Nakon nekoliko godina distribucije male niše komponenata, JC Lee proširio je našu liniju proizvoda i počeo skladištiti, nabavljati i distribuirati stotine komponenata kupcima širom svijeta.

profil tvrtke

Mi smo neovisni distributer elektroničkih komponenata, koji se zalažemo za integraciju usluga distribucije elektroničkih komponenata poznatih svjetskih marki. Osnovana u studenom 2010., sa sjedištem u Hong Kongu. Također imamo logistička skladišta u Hong Kongu i Tai Wanu.

Našu tvrtku odlikuje visokokvalitetni elitni tim, a poslovanje naše tvrtke raštrkalo je više od 30 zemalja u svim regijama svijeta. Uzvodni kanal bogat je izvornim proizvođačem i ovlaštenim agentima. Nizvodni kanali imaju spot resurse, što čini razmjenu informacija o zalihama istinitom, a mi imamo najnovije i najvrjednije tržišne informacije.

Naši proizvodi i usluge uključuju se u sva područja elektroničke industrije, uključujući vojnu, automobilsku, medicinsku, potrošačku elektroniku, industrijsku kontrolu, Internet stvari, novu energiju i komunikacije itd. Kupcima možemo pružiti usluge u svim poljima, kao što su inteligentna distribucija, smanjenje troškova, savjetovanje o uslugama potražnje, upravljanje kvalitetom, konzultacije s tržišnim informacijama, usluge integracije i recikliranje zaliha.

Načelom \"razvoja utemeljenog na integritetu, usmjerenog na kupca, usmjerenog na kvalitetu, cjenovno usmjerenog i usmjerenog na usluge\", potrudit ćemo se pružiti našim kupcima najbolje proizvode i usluge.

Nastavit ćemo poboljšavati prodajnu mrežu tvrtke širom svijeta, stvarati stvarnu i trajnu vrijednost za kupce i stvarati mogućnosti za zaposlenike, što im može pomoći da se kontinuirano razvijaju. Iskreno se nadamo da vam možemo biti najbolji partner u distribuciji komponenata!